Adidas face o excursie la Arhivele Manchester United pentru acest set de casă din 2021/22

Adidas face o excursie la Arhivele Manchester United pentru acest set de casă din 2021/22

Euro sunt finalizați, precum și acum este timpul să se întoarcă la normalitate, așa că, în mod natural, echipele din toată țara se pregătesc pentru viitoarea viitoare 2021/22 sezonul Premier League. Actualul multor oferte recente set provin din echipa de nivel superior Manchester United, precum și de fotbalul adidas cu acest kit de casă.

„Tineretul, curajul, succesul”, pilonii pe care se bazează abordarea United se bazează pe baza proiectării, cu cuvintele chiar brodate pe interiorul gâtului tricoului. Ca întotdeauna, setul casei sportivi culoarea semnăturii Red Devil, împreună cu detalii contrastante, cum ar fi setul din anii 1980, a influențat stilul cu dungi care se desfășoară pe toată lungimea corpului.

Imagine prin fotbal adidas
Pentru a contrasta setul roșu, albul din anii 1960, au influențat manșetele, precum și decolteul au fost prezentate pe versiunile cu mânecă lungă a tee -ului, ridicându -și în plus pălăria la kituri de vechime. Mult pentru o mulțime de bucurie a fanilor, noile logo -uri de la Business TeamViewer înlocuiesc adăugarea anterioară de aur Chevrolet de pe piept.

Setul va fi oferit să cumpere de la Adidas de pe magazinul de internet, pe lângă site -ul web al clubului pe 22 iulie. Inutil să afirm că este nevoie de ofițer de poliție pentru orice tip de fan al Manchester United! În altă ordine de idei, opriți ceea ce faceți, precum și luați o reducere suplimentară de 20% la vânzarea legendară a sezonului Adidas.

Imagine prin fotbal adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *