Să vă distrați foarte bine, precum și Adidas Reunite pentru o colaborare de adidași de primăvară/vară 2019

Să vă distrați foarte bine, precum și Adidas Reunite pentru o colaborare de adidași de primăvară/vară 2019

, respectând Samba colaborativă în noiembrie, Adidas s -a reunit acum cu eticheta de cult japoneză, nu au un moment minunat pentru nu unul, cu toate acestea, doi adidași Pentru primăvara/vara 2019, precum și de fapt la fel de curate.

Luând pe Gazelle, precum și superstarul anilor 80, nuanțele tonale, precum și detaliile co-marcari grație amândouă pantofi, cu o combinație de albastru deschis lovind primul, precum și un plan alb tradițional, precum și culoarea neagră care prezintă pe cel de-al doilea . “Distreaza-te”; Brandingul împodobește ambele modele, pe lângă renumitul motiv Trefoil, care completează designul.

Lansarea alături de îmbrăcăminte de colaborare specială, de la un Windbreaker Pollover la un costum complet de viteză, precum și mai multe, colecția de adidași Have A Greu X Adidas Spring/Summer 2019 este un clasic contemporan. Să înțelegem dacă veți face față când vor fi lansate pe 19 ianuarie! În știri asociate, iată exact cum puteți ofițer de poliție The Madness X Adidas Ultra Crește 4.0!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați cel mai recent aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *